lördag 29 december 2007

Filmen Arn

Då har vi sett den också, Arn-filmen, alltså. Det är en sevärd film, med lite av allt och mycket av historia. Här finns romantik, vackra scenerier, bra skådespeleri, spänning, tårdryperi, mod, hjälplöshet, våld, sex, krig.... You name it!¨

Helt klart är det en sevärd film, inte bara för oss här i trakten , som tycker oss känna igen ett antal inspelningsmiljöer. Film är ju dessutom något helt annat på bio än på TV. Se den!

Annars har dagen och gårdagen gått till att röja, städa och leverera skräp till soptippen, både här hemifrån, Mias hem o jobb, och från i hyresfastigheteten. När sånt arbete är färdigt känner man sig alltid så nöjd, så nöjd.

Förresten Bella, hunden, har med ålderns rätt varit stel i benen, haft svårt att röra sig och bara varit trött. På julafton skrämde hon definitivt upp oss alla genom att klappa ihop helt, och det berodde inte på spänningen inför tomtens besök.

Men nu har hon piggnat till, hoppar omkring som hon gjort tidigare och de ålderssymtom som tidigare var så påtagliga märks inte så mycket av. Undrar vad som hänt. Kanske har hon blivt kär, men i vem då?

God forts

Inga kommentarer: